Пари за птицевъди и свиневъди

 • M
  Има ли ги, няма ли ги? Според Миро Найденов трябваше да са по сметките до 20дек. 2012г.???
 • M
  Хората си подадоха документите мисля, че до 14.12.2012г. и до 20-ти парите трябвяше да са преведени? Проверките са били много преди това и ако е имало проблем щеше да се знае. Найденов твърди ,че преводите са тръгнали а бенифициентите обратното??? При вас какво е положението?
 • A
  Марин, някои са получили.Други не са. Някои са си подали документите за субсидии други не са. Дори "твоите" да са от получилите сигурен ли си, че са взели достатъчно, че да има и за теб?
 • M
  Колеги извинявайте ,че ви прекъсвам спора, но целта ми беше да разбера има ли преведени пари или няма. Има ли орязани и по какъв критерий. Нямам отношение към свиневъдство и птицевъдство, но хора които ми са длъжници, имат. Що се отнася до яхти и бентлита, до едри и дребни ,само да кажа, че никой не се е родил "едър" а всеки се развива според възможностите и амбициите си.
 • A
  Какво бройлери зареждаш, дето се вика като практик да те уредя с читави, че с тези врабчета яхта не се купува. Иванов, ти си се родил направо възрастен ли?
 • I
  Какво бройлери зареждаш, дето се вика като практик да те уредя с читави, че с тези врабчета яхта не се купува.
 • M
  Ади, направо си уцелила десяткъта
 • I
  Угоени телета няма! Не знам от къде ти хрумна това. В цяла България има 30-40 човека дето имат телета и ги държат докато станат волове. Като се разберете на една цена казват добре, и пускат обява за цена с 20 ст. отгоре. А пък тако му кажеш, че ще ги теглите след 24 часа в кланницата и повече ни го виждаш, ни го чуваш. И междувпрочем това ми го каза един практик от кланница в Стара Загора още в началото, докато бях теоретик по въпроса: Не се занимавай с глупости!
 • A
 • M
  В казармата имаше следния лаф "По добре дъщеря к..ва, отколкото син ефрейтор" е няма проблем, в случая предпочитам да съм теоритик.
 • M
  Качествената продукция винаги има добра цена. Пазара н агнешко, не се свива а се разширява с геометрична прогресия. Примери много, но ти като практик ги знаеш. Незнам къде ги сънуваш такива цени, явно още си живееш във време безвазвратно отминало. Не винаги бройката е ценообразуваща. Преди време уж търсеше угоени телета, и когато се появиха такива и то в стотици бройки, се скри като щраус. Нали проблема беше в малките количества. После даваше съвети за зайците, и там нищо не излезе от ръцете ти, аааа щях да забравя имаше и една ера на пилета, ама там бърсо се осъзна. Става ли ти ясно най-накрая, и на теб самия, че си посредствен филосовко, който задоволява болните си и неосъществени никога амбиции чрез писане във фермерски форум???
 • I
  Практик - Иванов; Теоретик - Меценат. Практикът знае какъв ще е резултатът при осъществяването на определени събития дори без да участва в тях. Теоретикът, макар да взема дейно участие в тези събития няма хабер какво ще стане накрая.
 • M
  Няма да ти я даде, аз го насочих към тълковния речник преди извесно време, но явно не ме е послушал, след като продължава да си мисли за практик.
 • A
  Иванов, може ли дефиницията ти за практик? Благодаря.
 • I
  И вие с Мирчев какво ще продадете? Агнетата на Меком за 3.80 за да вземете по 50 ст. субсидия? То е лесно да се каже, ама нали трябва да си практик за да знаеш как става. Вашите интереси са противоречиви с тези дето имат по 500 агнета, а и вашите и техните с тези дето гледат малко овце по селата.
 • M
  На мен пък не ми е достатъчна Ади. Искам и подводница.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

K

Кога мога да изкореня стара овощна градина?

Искам да изкореня стара овощна градина от сливи и на мястото да създам нова от череши.Тъй...

178 0
D

Млад земеделски производител

Някой знае ли кога ще изплащат субсидиите на младите земеделски производители? Според граф...

307 0
C

Обвързано подпомагане

Т: За сега пълно мълчание.Юоже би графика няма да бъде спазен.

335 1
А

Подпомагане за сини сливи

Р: Ами коя слива ,ако не синя,може би сливата на Мата Хари ще подпомагат.

420 1
B

Българско Сиво Говедо и Сиво искърско говедо

Здравейте имам няколко въпроса и ако някой знае ще съм благодарен да сподели информация. О...

319 0