Втори семинар за зайцевъдство

 • A
  http://www.forum.bgrabbit.com/viewforum.php?f=66\r\n\r\n\r\nЗа повече информация може да ме търсите на тел.0899899772 или 0882022561
 • I
  Никалайчо, аз никога не лъжа! Може да кажа нещо, което по чисто субективни причини да не е верно, мислил съм едно, пък се е оказало друго, но никога не лъжа. Зайците са френски, утре или вдруги ден ще напиша и фирмата. Теглото и цените съм посочил. Зайци съм виждал редовно на същите цени и в Хит и няма как да е иначе, защото при по-добър рандеман отколкото при телетата, 1 кг. заешко се получава от 4-4,5 кг. канцентрат, а кг. телешко от 6-7 кг. и няма как заешкото да е по-скъпо, това са абсурди. Един кг. бройлер е от 2,2-2,3 кг. фураж и струва 3.50 в магазина. Колко да е заешкото? Говорим си едни и същи работи от 2 години и нищо не се оправя, само се върви надолу. Единствената промяна са 1-2 разпивки на година, наречени семинари.
 • N
  Г-н Иванов и сие от три години няма заешко в кауфланд проверете си данните преди да се изкажете.До колкото цената и пазара,ако си редовен и сериозен цената е добра и редовна.
 • N
  някой ще ми каже ли къде купуват зайци и на каква цена
 • I
  КОлко ги вземат се пази в тайна, но от известно време френски зайци в Кауфланд с тегло 1400-1600 гр. са 9.90 с глави и 10.90 без глави.
 • N
  имам 100 броя на каква цена ги взимат
 • I
  Как са цените в момента?
 • S
  скок подскок зайко-байко скок подскок ...............
 • R
  Асене, вече десет дни изминаха от направеното съобщение за втори семинар.Никъде не откривам ентусиазъм и желаещи за участие... Изглежда и този семинар ще бъде среща на същите участници които бяха в Плевен,ще се разискват същите въпроси,ще се плаче за Гулянци...-изобщо прахосване на отпуснати средства и симолиране на дейност от "асоциацията "
 • A
  up

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Зайци

Колеги с каква ваксина ваксинирате, зайците, че в селото започнаха да умират. Или дайте с...

127 0

Търся зайцевъди по мярка 6.1-био 2014/2020

Привет колеги.Ние отглеждаме зайци и кандидатсвахме по марка 6,1 през 2015год. Бяхме вписа...

218 0

Умряха ми зайчета на 10 дни

Здравейте! Имаме малки зайчета-6 на брой (Белгийски великани),родиха се на 6 ти , живи и з...

232 0

Заек - очна инфекция

Здравейте, имам домашен заек, на който едното око започна да сълзи. Предписаха ми капки Ци...

354 0

Пазар за зайци

: Боримес изкупуваха зайци.

1781 1