Помощ за нов проект по м.121

 • K
  Здравейте колеги,имам нужда от малко съвети относно изготвяне на проект по м.121.Тъй като се очаква нов прием на проекти по тази мярка,искам да си опитам късмета,но незнам откъде да започна.Например кой може да ми направи проекта,как става финансирането на изработката на самият проект,и като се одобри проекта,как става самото финансиране???За кратко да споделя за идеятя си:Имам нива от 10 дка на разстояние от 170 м до микроязовир.Културите които отглеждам са предимно ягоди,малини,домати и др.Целта е чрез средства от реализираният проект да направя капково напяване.Моля за вашата помощ!
 • V
  Ха кои ти каза за тая мярка?пари няма няма и да я пуснат хора които са одобрени и не им е исплатена сумата камоли от сега на татък да има прием на документи неееееееееее
 • Колега, прави каквото ще правиш, но гледай да не взимаш пари от банка. Защото ако не ти одобрят проекта или забавят плащането по него с една година примерно - изгаряш. Ще ти вземат нивичката и последната риза от гърба ще ти свалят. И на тебе и на децата ти. При банката прошка няма.Тя си иска парите на датата и друго не я интересува.
 • Не, аз не се плаша от проекти,просто искам да разбера как е реда.Например проектите по м.141 се изработват безплатно от ОССЗ,а тези май не ги поема държавата.Понеже знам,че 50% от стойността на проекта трябва да поемам аз,кога ще ми се изплати субсидията.Как да съм сигурен,че след като направя разходите за реализираното на проекта,тя да се отхвърли,а аз да остана задължен към банката?Просто ви моля за малко повече яснота.
 • A
  Добре си решил колега.Европейските пари трябва максимално да се усвояват.Не се плаши от проекти и други бюракраций.За всичко си има хора,които да ти изработят проекта. Мога да ти помогна.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Държавна помощ за инвестиции за закупуване на съоражения за добив на мляко

Колеги някой има ли информация какво става с заявленията по проектите. кога ще има отгово...

53 0

Помощ при изготвяне на проекти

Предлагаме компетентна консултация,съдействше и изготвяне на евро проекти. При интерес мол...

232 0

Сегашната земеделска политика прави Европа необитаема

Организации на европейски учени предупредиха Европейския парламент и новоизбраната Европей...

188 0

Някой има ли идея какво се случва с подмярка 6.1 млад фермер?

dakis: Има предварителен ранкинг на сайта на дфз

854 1

Агроаптека по Еврепейска програма ??

Има ли възможност за подобно финансиране ?

779 0