Помощ за нов проект по м.121

 • K
  Здравейте колеги,имам нужда от малко съвети относно изготвяне на проект по м.121.Тъй като се очаква нов прием на проекти по тази мярка,искам да си опитам късмета,но незнам откъде да започна.Например кой може да ми направи проекта,как става финансирането на изработката на самият проект,и като се одобри проекта,как става самото финансиране???За кратко да споделя за идеятя си:Имам нива от 10 дка на разстояние от 170 м до микроязовир.Културите които отглеждам са предимно ягоди,малини,домати и др.Целта е чрез средства от реализираният проект да направя капково напяване.Моля за вашата помощ!
 • V
  Ха кои ти каза за тая мярка?пари няма няма и да я пуснат хора които са одобрени и не им е исплатена сумата камоли от сега на татък да има прием на документи неееееееееее
 • Колега, прави каквото ще правиш, но гледай да не взимаш пари от банка. Защото ако не ти одобрят проекта или забавят плащането по него с една година примерно - изгаряш. Ще ти вземат нивичката и последната риза от гърба ще ти свалят. И на тебе и на децата ти. При банката прошка няма.Тя си иска парите на датата и друго не я интересува.
 • Не, аз не се плаша от проекти,просто искам да разбера как е реда.Например проектите по м.141 се изработват безплатно от ОССЗ,а тези май не ги поема държавата.Понеже знам,че 50% от стойността на проекта трябва да поемам аз,кога ще ми се изплати субсидията.Как да съм сигурен,че след като направя разходите за реализираното на проекта,тя да се отхвърли,а аз да остана задължен към банката?Просто ви моля за малко повече яснота.
 • A
  Добре си решил колега.Европейските пари трябва максимално да се усвояват.Не се плаши от проекти и други бюракраций.За всичко си има хора,които да ти изработят проекта. Мога да ти помогна.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

E

Мярка 6.3 Административни договори

Добър днен. Искам да ви попитам след като имам одобрение за мярка 6.3 сега какви документи...

98 0
O

Програма млад фермер

Здравейте! Някой знае ли как стоят нещата с програмата млад фермер? Какви са изискваният...

220 0
M

Подмярка 6.3

Здравейте,някой може ли да каже,след като вече съм била одобрена по Мярка 6.3 мога ли 2 пъ...

203 0
F

Мярка 4.1

Има ли някакво раздвижване по 4.1 ?

144 0
A

4.1.2

Здравейте,някой има ли плащане по мярка 4.1.2

105 0