Роторна косачка за мотофреза - мнения

 • B
  Имам дворно място около 2 дка което съм го засял с люцерна, до сега съм го косил само на ръка с най обикновена коса но искам да облекча малко това упражнение, та да си дойдем на думата. Интересува ме роторна косачка която се монтира на мотофреза дали ще ми върши работа за косене на въпросните 2 дка люцерна или ще си хвърля парите за нещо което ще събира само прахоляка? \r\nЕто и въпросната косачка http://gardenia-antana.com/prodimg/2012-2-ROT_KOS.jpg \r\n Благодаря !
 • П
  Здравей колега, за моята мотофреза си взех косачка- дискова на марка Ruris. Това е румънска марка. Много е добра, доволен съм,много лесно се монтира. Вземи си такава, няма да съжаляваш.
 • N
  Защото твоята е за друг модел фреза, където се прикачват отзад, завърта се кормилото и се кара на задна.
 • S
  колеги и аз си купих роторна косачка но имам един проблем дисковете се въртят на обратно
 • G
  Ако все още си на този въпрос (понеже виждам че темата е о няколко месеца) погледни офертите на http://stesia.net . Има доста голям избор за прикачен инвентар. И най-важното ако им пишеш на контактите ще ти отговорят със сигурност. Разпитвал съм ги много когато реших да си купувам мотофреза и ми разясниха всички недостатъци и плюсове на китайските и на американските двигатели. Мисля че ще са ти от помощ о са роторната косачка.Поздрави
 • D
  Здравей колега,имах възможноста да работя,във фирма,в която,се сглобяват точно тези изделия на Гардения Антана.Мото-култиватори,мото-фрези,електрогенератори,поливни помпи и др.-всичко това е китайско производство,идват разглобени в кашони,и там ги събирахме.Всичко се фалшифицираше,с помоща на стикерите,и в крайна сметка излиза,че изделието уж е италианско.В интерес на истината,всичко,освен двигателя,е така направено,че е малко по здраво от яйце.Направено е,колкото да се отбие номера,парата да се вземе е по-важно.Фирмата е Дафи ЕООД-Пловдив.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

A

Гъби

Здравейте. Някой в сферата на производството на гъби? Някакви съвети, да ми дадете? Бла...

115 0
D

Проблем с мухи

Привет, Съседите ни гледат животни, има много изпражнения и по земята им. Ние живеем в...

197 0
M

Радио комуникация в тракторите

Здравейте колеги! От известно време си мечтая да си обурудвам тракторите с радио станции з...

189 0
C

Неприятели по люцерната - дайте съвет

elpastuh01: Сложи си електропастир и няма да имаш проблеми.

3000 4
T

Земя - насъждения и сеитба - въпрос

Здравейте бъдещи колеги. Въпросът ми е с какво да засадя и посея 4.5 декара земя до която...

1709 0