Рибовъдство - отглеждане на шаран,пъстърва и други

 • A
  в сайта не видях тема "рибовъдство" отглеждане на шаран и пъстърва ?!! имам приятел с рибарник над сф. в витоша,гледа пъстърва ...(изглежда се справя добре).защото там е студено и позволява пастърва а не позволява шаран !!! мен ме интересува за шаран,бял амур,лин и каракуда. някой занимава ли се ? нека сподели !
 • N
  Здравейте колеги, много се радвам че все пак някой се е сетил че ние арендаторите на язовири също сме и животновъди и то с доста по големи проблеми ,/във всяко отношение/ от всички останали животновъди. Имам желание да направим отделен раздел в любимия ни форум. Ако някой има по специфични въпроси може спокойно да се обръща за съвет към Института за Сладководен риболов мисля че така беше , Пловдив . Лично аз се допитвам до тях и вземам зарибителен материал от института. Поздарви.
 • S
  Здравейте, бихме искали да направим рибно стопанство с търговска цел за отглеждане на дъгова пъстърва (американка). Единственото ни притеснение е, че през най-горещите летни дни в обедните часове измерихме температура на водата 21 градуса. Може ли някой да сподели мнение и да ни консултира срещу заплащане. Много благодаря предварително!
 • S
  Защото в такива сайтове съм срещала много подробна информация по тема развъдници ,зарибяване и грижи.А какви са тези дето се занимават с това.... ти сам си отговори..Само ще кажа,че инвестиция от този род ,не е за всеки . Пък ти си го тълкувай както желаеш!
 • A
  защо силви в тези сайтове !!?? тези хора който отглеждат шарани и пастърва за рибарските магазини какви са?? ловци,риболовци или животновъди (фермери)? а риба се купува ! или бъркам ,може пък всички да са бракониери и за никулден да цедят яко всички язовири с мрежите ....
 • S
  В сайтове за лов и риболов можеш да намериш актуална информация и отговори на всичко което те интересува.
 • A
  явно арендатори на язовири които отглеждат риба не пишат тука ! иванов (този....филосов ) май пак е прав !!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

K

Ферма за охлюви

Vili nikolova: Един приятел има ферма и засега е доволен от печалбата

353 2
С

Ентомофагия

Здравейте! Замисляли ли сте се някога относно това какво ще ядем след 10-15 години? Или с...

278 0
M

Изкупуване на охлюви за реализация в чужбина

Здравейте! Нов съм във форума и като цяло отскоро обмислям идеята да се занимавам с не6т...

1589 0
H

Как да създам ферма за охлюви

proba: Здравейте интересува ме как мога да започна да се занимавам с охлюви.разбрах че едно от на...

1837 3
N

Начинаещ охлювъд

Ivanov_i_brat_my: Разумния човек не се интересува дали в страната има пазар, а дали той може да си продаде п...

7309 1