Проблем със заявление към НАП

 • B
  Моля , ако някой е наясно нека да каже ! При подаване на заявленията за подпомагане и при пререгистрациите никъде не поискаха документ от НАП за липса на задължения . Трябва ли да ги изкараме тези документи, задължителни ли са и къде трябва да ги предадем ????? Понеже тук във форума прочетох че тр да се изкарат и да се дадат в обласните дирекции на фонд земеделие .
 • P
  ееее, ще ти го извадим нп ))само кажи ,че ти трябва удостоверение за задълженията
 • N
  Колега не са задължителни, но много често ДФЗ се оправдава, че или имаш задължения към НАП (та било и с 30 стотинки) или, че нямат информация, затова по-добре си го извади и им го прати, защото като закъснеят с държавните доплащания, с това се оправдават.
 • S
  zdr az sashto zvanqh v dfz za tova i tam mi otgovoriha che te veche tezi neshta gi poluchavat po elektronen pat ako se interesuvash pozvani na 02 8187203 tova e tel na dfz
 • B
  Дано е така , и не се окаже че не сме дали някой документ и заради тва да не ни дадат субсидиите .
 • K
  Koгато кандидатствахме за субсидиите тази година,декларирахме,че към 30 ноември 2011 няма да имаме задължения към бюджета,но удостоверение от НАП не се искаше.Така,че ако питаш за тези субсидии,не трябва да правиш нищо,а само да не дължиш нищо на държавата към тази дата-30.11.2011г.
 • B
  Ето го и цитата от "фермер" :Сумите ще се изплащат от месец Декември тази година, а крайния срок е края на Юни 2012 г. Земеделските стопани, които все още не са представили удостоверение от НАП за погасени задължения към държавата, е необходимо да направят това в най-кратък срок. Документите се внасят в областните дирекции на фонд “Земеделие”.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

D

Прехвърляне на земя

Agroplus: Може

441 1
M

Конна база - регистрация на животновъден обект

Здравейте, Във връзка с обект конна база, в процес на строеж, се интересувам какво тря...

104 0
S

Разпределяне на рента за минали години

wladd: Белите петна са плащат за целия имот, "Новите" собственици нямат основание за получаване н...

686 2
D

Обработване на земя без договор

ZzZ: Ти си тарикат така че давай - жъни я! А като се окаже, че кооперацията има сключен едногод...

705 9
А

Право на дейност, върху земеделска земя?

solun1: Тряба да й смениш статута и тогава вече ще можеш да стройш.

421 1