Оптиком промоцияЗа качествено и прецизно земеделие, земеделските производители вече не е нужно да отделят часове наред за да разгледат рекламните оферти на пазара.

Информацията е може би най-ценният ресурс за земеделските производители, а когато е навременна и важна гарантира добри резултати. Ето защо „Оптиком“, съобразявайки се със сезона, подготви интересни промоции за своите настоящи и бъдещи клиенти с цел оптимално да извършат пролетните селскостопански операции.

Качеството в засяването на пролетниците има едно име - Monosem. Сеялките за широкоредова сеитба са практични, удобни и незаменими, още повече когато идват с промоциите на „Оптиком“. Сега всеки закупил моделите Monosem NC и Monosem NG Plus 4 PRO получава подарък компютър CS 3000. Промоционалните оферти са с валидност от 1 февруари 2011 г. до изчерпване на количествата. Класическата сеялката за пунктирна сеитба Monosem NC допринася за сигурност и прецизност при умерени финансови инвестиции. Моделът Monosem NG Plus 4 PRO е оборудван с двойнодисков ботуш, странични опорни колела за уплътняване на браздата и регулиране дълбочината в точката на засяване и диск от неръждаема стомана за претъпкване на семената към дъното на браздата.

За пролетното подхранване „Оптиком“ предлага 3% отстъпка и подарък кит за калибриране при покупка на торачки SULKY X36 - капацитет 3000 л, обхват от 24 до 36 м и SULKY DPX PRIMA - капацитет 2100 л, обхват от 9 до 24 м.

Полските дейности са още по-приятни, когато на помощ идват навесните култиватори ZAMIDIS ZEUS BE 19 - сега с отстъпка за всички модели от 5%. Култиваторът за слята обработка работи със скорост до 27 км/ч, с което се постига висока производителност, нисък разход на гориво при превъзходна обработка на почвата.

Отново с 5% отстъпка са и култиваторите за слята повърхност КПС-4 и КПС-8. И двата модела култиватори са снабдени с приспособление за оборудване със зъбни или иглени брани. Осигуряват качествено разрохкване на предварително изораната почва на зададена дълбочина от 5-12 см. с едновременно унищожаване на плевелите.

Към земеделските операции като правило има различни изисквания и те се изпълняват при ежедневно променящи се климатични и почвени условия и най-често традиционните почвообработващи машини са най-доброто решение. Наистина най-доброто решение, особено ако е придружено с 10% отстъпка от цената за налични модели култиватори Great Plains с работна ширина 7 и 8,5 метра, считано от началото на февруари 2011 г. Great Plains имат репутацията, че извършват превъзходна обработка с минимални разходи.

Вижте всички промоции на ОПТИКОМ тук.