Електрически лозарски ножици FOX Най-новият модел на ZANON, електрическите лозаро-овощарски ножици FOX, за първи път се предлага на българския пазар от СД ДРАГАНОВИ.

Най-новият продукт на ZANON е разработен след 3 години на изпитания. Широката продуктова гама на ZANON се попълва от леката, много здрава и ефективна електрическата ножица FOX. Ножицата е идеална за поддържането на паркове, овощни градини и гори, предназначена е за всякакъв вид интензивна работа на рязане, както в лозарството, така и в овощарството.

ZANON FOX се контролира електронно, като постига рязане с голяма мощност и точност.

Работата с нея е удоволствие за професионалистите.

Някои технически параметри на ZANON FOX, които я отличават от всички подобни машини:

Тегло 895 грама, максимален диаметър на срязване до 40 мм. Специална стомана с висока устойчивост на износване и устойчивост на надраскване е материалът, от който е изработено острието. ZANON FOX има максимален въртящ момент при рязане 160 Nm, време за рязане 0,35 сек, ергономична дръжка, бърза връзка към акумулатора, електронна защита срещу късо съединение.

Ножицата предлага защита на ръцете. Подвижното острие има две крайни положения.

Батерията е NiMH и осигурява работа без презареждане за два дни. Пълно зареждане на батерията се осъществява за няколко часа.

При проектирането на електрическата ножица ZANON FOX е спазен Регламент 2003/10 CE. Нивото на вибрациите е по-малко от 2,5 m/s2, а нивото на звука е по-малко от 60 db(A).

Електрическата ножица FOX се предлага в два модела: овощарска - Z35 FR и лозарска - Z35 VI.

Информация за новите електрически лозаро-овощарски ножици FOX Z35 можете да получите от официалния вносител за България - СД ДРАГАНОВИ.