Сеитбен комплекс Hatzenbichler TerminatorШирокозахватната сеялка за точно сеене Terminator на Hatzenbichler е предназначена за засаждане на всички основни култури - царевица, захарно и фуражно цвекло, слънчоглед, сорго, соя и др. На всички сеялки на Hatzenbichler се монтира сеещ апарат произведен от "Mattermacc". Отличителна черта на този модел е, че засяването се извършва от дискове, разположени зад агрегата за подготовка на сеитбеното легло. По този начин, неравностите на почвата престават да оказват влияние върху дълбочината на засяване. Уникалният сеещ апарат "MagicSem", произведен от "Mattermacc", без съмнение, днес е най-добрият в света. Това се потвърждава от факта, че много от водещите производители в света (например, Multicorn, MonoSeed) го използват в последните си модели сеялки.

Корпусът на сеещия апарат "MagicSem" е изработен от специален полимер, превъзхождащ по здравина алуминиевите сплави 4 пъти, а устойчивостта на корозия е многократно повече. Конструкцията на сеещия апарат изключва нараняването на семената. Тези фактори определят изключителна надеждност и дълготрайност на засяващото устройство. Системата за внасяне на торове. Система за електронен контрол на сеитбата. Вместимостта на бункера е 3000 л.

Също така Hatzenbichler представлява и широкозахватен култиватор до 24 реда с активна система за автоматично управление.

Култиваторът точно следва траекторията на трактора. Това устройство ви позволява да работите в непосредствена близост до растенията. Надеждната работа на системата значително увеличава на скоростта на агрегата, а оттам и на ефективност му.

Едно от предимствата не само на този сеитбен комплекс, но и на целия спектър от машини произвеждани от Hatzenbichler е бързото и лесно за преминаване към работа с различни култури и операции. Hatzenbichler Terminator може лесно да бъде трансформиран от сеитбен комплекс в изцяло култивиращ агрегат или машина за подготовка на сеитбеното легло.