Специализираните лозаро-овощарски трактори BCS вече се предлагат и от СД ДРАГАНОВИ.

трактори BCS Италианската компания BCS е един от водещите европейски производители на селскостопанска техника, експерт в тази област. Компанията предлага 5 продуктови фамилии за селското стопанство и градинарството. Те се различават според тяхното приложение.

Тракторите BSC с компактни размери са продукт на дългогодишно сътрудничество между BCS и неговите клиенти. Основно изискване за модерния трактор е неговата многофункциалност. Той трябва да бъде мощен, но компактен, пъргав, удобен и надежден. Компанията разработва трактори с мощност от 26 до 92 к.с. Тези трактори са подходящи за всеки терен и всяка задача, защото притежават висококачествени двигатели, отличен радиус на завиване, постоянен режим 4х4 за максимално сцепление.

Тракторите VICTOR (26 и 35 к.с.) са изключително компактни. Удобни са за лозя и овощни градини. Работят безпроблемно и независимо от малките размери, притежават достатъчна мощност.

Тракторите VALIANT (35 и 46 к.с.) са проектирани за работа в лозя, овощни градини и оранжерии. Те са компактни и нископрофилни. Адаптирани са много добре за поддържане на зелени площи. Имат реверсивна кормилна уредба, която позволява удобна работа дори на заден ход - с товарачи, косачки и др.

Тракторите VOLKAN (от 64 до 92 к.с.) имат ширина от един метър. Те са с чупеща се система, затова са идеални за работа в лозя и овощни градини.

Тракторите BCS са конструирани с идеята за работа в лозя, овощни градини и оранжерии. Основни предимства на тракторите BCS:

  • постоянен режим 4х4;
  • еднакво разпределение на тежестта върху мостовете;
  • еднакъв размер на гумите;
  • могат да се сгъват в средата с цел намаляване на радиуса на завиване - серията AR;
  • могат да бъдат и с преден управляем мост - система DUALSTEER;
  • реверсивна синхронизирана скоростна кутия;
  • климатизирана кабина с нисък и тесен профил и с карбонов филтър за защита при пръскане
  • реверсивна седалка - позволява на водача да се обърне към органите за управление само за 5 сек. и да управлява трактора с много по-добра видимост в другата посока.

Повече информация за тракторите BCS можете да получите от новия представител за България - СД ДРАГАНОВИ.