комбайни на John Deere от S серия Фирмата John Deere представи новите комбайни от серия S оборудвани с гъсенична ходова част с гумени вериги - най-големият модел, на който е монтиран най-мощния към днешна дата двигател с 625 к.с. Новата серия комбайни на John Deere включва модел S680 с обем на двигателя 547 к.с. и модел S670 - с 431 к.с. Машините са предназначени да заменят S690i и C670. За новите комбайни са налични два вида трансмисии: двускоростната ProDrive като стандарт за S680 и S690, а за компактния модел S670 е предвидена тристепенна скоростна кутия Push Button Shift Transmission (PBST) с опростено управление. При да започне движение оператора избира предавка чрез натискане на един от трите бутона на подлакътника и само задава задачата на комбайна.

Комбайните на John Deere са оборудвани с модерни кабини, осигуряващи максимален комфорт на оператора по време на работа, благодарение на просторната и с видимост на всички страни кабина. Новите комбайни на John Deere от S серия ще бъдат в продажба по време на прибиране на реколтата през 2012 г., заедно с усъвършенстваните машини от серия W и T.

Фирмата John Deere представи новите комбайни от серия S оборудвани с гъсенична ходова част с гумени вериги - най-големият модел, на който е монтиран най-мощния към днешна дата двигател с 625 к.с.