Когато искаш качествена храна, започваш да разбираш колко е важно да вложиш труд в създаването й. По стъпките на един от най-древните земеделски практики тръгна и семейство Бекъм.

Сензори улесняват подвижното пчеларство

От известно време звездната фамилия се грижи за собствен пчелин. Наскоро Дейвид Бекъм сподели в Инстаграм видео, на което 8-годишната му дъщеря Харпър танцува, облечена в пчеларски костюм. След малко към дуото се присъединяват нейните братя. Екипирани със защитно облекло, включително ръкавици и маска за лице, те изглеждат развълнувани в грижата за пчелите.

По-късно 45-годишната футболна звезда публикува в социалната мрежа снимка на себе си, Харпър, Ромео и Круз, облечени в защитни облекла и широко усмихнати. Той уточни, че кошерът е сътворен от самия него преди месец. На снимките може да забележите стабилен дървен кошер, заобиколен от жужащи пчели.

За новото хоби на Дейвид Бекъм научихме преди известно време, когато съпругата му Виктория започна да публикува видеоклипове, посветени на работния кипеж в имението им. Бившият футболист няма да се ограничи само до един кошер. Планирал е истински пчелин, защото иска да произвежда домашен мед.

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ

Мярка COVID-19: Ще се плаща абсолютна сума за категория стопанство

Дават 4 хиляди евро за иновативно пчеларство

Технология гарантира 100% опрашване на растенията