Принц Джордж един ден може да е крал, но не се бои да нацапа ръцете си с работа във фермата. По случай отбелязването на Деня на Свети Дейвид Кейт Мидълтън и принц Уилям бяха на посещение в Уелс. Първата спирка по пътя им бе ферма за кози, която осигурява млечни продукти за общността от близо 20 години. По време на визитата двойка сподели, че и трите й деца - 8-годишният принц Джордж, 6-годишната принцеса Шарлот и 3-годишният принц Луи, са помагали в грижата за животните във фермата през последната училищна ваканция, съобщава People.com.

Херцозите Уилям и Кейт се повозиха на трактор

Докато собствениците на фермата развеждали знатните си гости, принц Уилям забелязал робот за силаж в една от плевните. Когато разбрала, че се използва за пренасяне на фураж, Кейт отвърнала, че именно това е правил през ваканцията Джордж - помагал е с пренасянето на фуража за животните.

39-годишният принц Уилям допълва, че семейството се опитва да развива агролесовъдство. Те садят култури между редове от дървета, за да обогатят почвата и да приберат по-голяма реколта. По този начин помагат и на дивата природа.

40-годишната Кейт Мидълтън разкри, че козевъдството е в кръвта й. Сред предците й има фермер, който се е занимавал с развъждането на кози.

Искам да разбера каква точно порода е отглеждал. Става дума за периода малко след Първата световна война, допълва тя.

По време на посещението принц Уилям сподели още, че наскоро най-големият му син е взел участие във ферма за овце, а най-малкият проявява най-голям интерес към тракторите.

Заедно с Шарлот те обичат да хранят агънцата, допълва престолонаследникът.

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Британският принц Уилям ще става фермер от 2014-а година

Само на 7 години, а има кошери с 50 000 пчели

Известен диджей милионер заряза бляскавия живот, за да стане фермер