Все повече хора оценяват преимуществата на фермерския живот. Сред новите знаменити попълнения е диджеят Калвин Харис. Наскоро той си купи ферма с площ от 138 акра в Ибиса. Според чуждестранните медии 38-годишният мъж е решил да захвърли бляскавия си живот, за да се наслади на по-спокоен. Доказателство за това е и продажбата на двете му имения в Лос Анджелис. Харис се разделил с тях още през 2020 г. срещу чек за няколко милиона паунда, информира Daily Mail.

Пчеларството е новото хоби на Дейвид Бекъм

В търсене на спокойствие и зеленина Калвин се е сдобил с “най-голямата биологична ферма” в Ибиса. В нея се произвежда всичко - от зеленчуци и яйца до вино. Според The Sun Харис, който е и музикален продуцент, няма нищо против да цапа ръцете си. Той възнамерява да организира във фермата си специални събития, например сватби. Често може да бъде видян редом до своите фермери, помагайки им в работата.

Възможно е Калвин Харис отдавна да е замислял да направи кардинална промяна в живота си. Когато през февруари 2020 г. беше съобщено, че шотландският диджей най-накрая е продал дома си в Холивуд Хилс, бе уточнено, че в него има инфинити басейн, домашно кино и мокър бар. Твърди се, че Калвин не е живял в него от пет години и вместо това го е използвал като имот под наем.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Олимпийските игри в Пекин - радост за спортистите, проблем за фермерите

Как се печели от земеделски отпадъци

Реколтата от люти чушки на НАСА изненада учените