Как да постигнем оптимални резултати от лозето си чрез последните технологии на пазара? е темата, на четвъртия уебинар на Академия „Умно земеделие“, който ви представяме в 279 брой на рубриката „Агроиновации“, която Agri.bg реализира със съдействието на Институт за агростратегии и иновации.

Агроиновации: Академия Умно земеделие – технологии за извличане на информация за земната повърхност

Четвъртият от поредицата уебинари на Академия "Умно земеделие“ е на тема "Как да постигнем оптимални резултати от лозето си чрез последните технологии на пазара?". Гост лектори са Благой Анастасов и Николай Сапунджиев от екипа на технологичната компания Бивайн. Компанията е член на българския цифров иновационен хъб АгроХъб.БГ и една от технологичните компании в тригодишния проект AgroDigiRise.

Вижте запис на уебинара, за да разберете най-лесния начин за наблюдение на лозя с помощта на комбинация от висококачествени сензори и изкуствен интелект.

Академия „Умно земеделие“ се реализира от Сдружение „Бизнес Агенция“, Варна по проект BSB Smart Farming, финансиран по Съвместна оперативна програма за трансгранично сътрудничество по ЕИС „Черноморско басейн 2014-2020. Общи граници. Общи решения“. 

279 брой на рубриката „Агроиновации“, която Agri.bg реализира със съдействието на Институт за агростратегии и иновации е разработена по материали на Сдружение „Бизнес Агенция“ и e предоставена като част от информационната кампания „Иновациите – винаги на мода!