Новият брой на специалното издание на Трактор.БГ AgriTech Market 2022 - годишен обзор на пазара на селскостопанска техника в България, излезе. И тази година разгледахме различни теми и направихме редица анализи, заедно с търговците на агротехника, КТИ и почерпихме опит от чужбина.

Изтеглете предходните издания на AgriTech Market

 

Дойде моментът и за очакванията за новата 2022 г. Всъщност вече миналата 2021 г. ясно ни показа, че фермерите, които имат желание да се развиват и да се индустриализират не спират да инвестират дори и при неблагоприятни условия и пандемия. Тези инвестиции, разбира се, се разпределят в годините, те са зависими както от текущото състояние на стопанството, така и от цялостната ситуация на пазара на световно ниво. Но така или иначе те се случват.

Вижте още:

2021 г. обаче измина и е време да погледнем към новите очаквания. Общото мнение може да се определи като така - очаквания за добра година, по-обмислени инвестиции и превес на качеството над цената.

Но нека да видим от първо лице как виждат водещите търговци на агротехника в България новата 2022 г. и какви са очакванията им за нея.