Този коледен сезон не може да мине без подаръци и за едни от най-важните хора – фермерите. Техният труд стои в основата на това на коледната трапеза да има толкова много храни. Нека ви дадем няколко идеи за подаръци, които ще бъдат от практическа полза за земеделския производител, пише Successful Farming.

Как фермерка печели от отглеждането на зубри

Здрава и качествено изработена чанта/раница за инструменти
Всеки един фермер има нужда от стабилна чанта, в която да държи всички необходими за работата инструменти. Защо това да не бъде и раница? Отчетете предпочитанията и заложете на едно от двете.

 

Гаечен ключ
Не пестете средства и подарете гаечен ключ, но не какъв да е. Качествен! Едно от най-хубавото нещо на коледния сезон е, че позволява да изберете за любим човек подарък, който самият той не иска да си позволи, а вие знаете, че го иска силно.

Комплект гаечни ключове
Виждали сте такива комплекти. Те са пръв приятел на земеделския производител, който се налага от време на време да пипне тук-там нещо машините. Направете бързо проучване с какво разполага вашият човек и изберете нещо още по-страховито!

Хидравличен гайковерт
Без тази машинка през 2020 г. не може. Помислете само колко полезни приложения има! Здравата конструкция и мощността са съществени за дълготрайната служба. Не ги подценявайте.

Турбо духалка за почистване
Стотици кубични метри ще бъдат почистени с тази турбо духалка. Поддържането на хигиена – на машините, подовете, хранилищата и др., е от ключово значение.


Снимки: David Ekstrom