Земеделските стопани в България имат нов помощник в своите усилия за избор на най-подходящите мерки от Общата селскостопанска политика (ОСП). 

Нов инструмен, част от проекта ОСП работи за нас: По-зелени и умни, помага на фермерите да открият отворени или предстоящи приеми за проектни предложения в ИСУН, но и предлага бърза справка за комбинациите от интервенциите, по които различните фермери могат да кандидатстват.

Как работи?

онлайн инструмент cap4us

Избирате вид мярка от падащото меню, както и целта, която искате да постигнете. След това избирате бутона "Виж резултати". 

Генерират ви се резултати на база на Вашето търсене. Ще откриете информация за конкретната интервенция, както и допустимата комбинация от мерки, които можете да заявите към нея.

По този начин фермерите могат винаги да проверят бързо и лесно коя мярка с какво се комбинира, а не да допускат грешки на по-късен етап при кандидатстване и съответно да бъдат санкционирани.

Този уникален онлайн инструмент е разработен и интегриран в уеб платформата www.cap4us.agri.bg

Освен това този новаторски инструмент ще помогне за по-нататъшното информиране на фермерите. Потребителите могат също така да четат свързани публикации, новини, както и да се информират за предстоящи приеми.

 

Информационната кампания "ОСП работи за нас: По-зелени и умни!" се осъществява от Агригейт Медия и е съфинансирана от ЕС.

Следете темата и на cap4us.agri.bg