С всяка следваща година заводът Equipment Technologies предлага продукти, които все повече се доближават до удовлетворяването на потребностите на съвременния фермер.

Този път специалистите от компанията са отчели ред изисквания на земеделския производител към техниката за внасяне на средства за растителна защита. Предлагаме на вниманието ви самоходната пръскачка Apache AS 1220.

Заедно с моделите AS720 и AS1020 тя предлага съвременна и качествена обработка на посевите.

Apache е пръскачка за стопани, за които са важни ефективността и производителността, и производители, които умеят да управляват оптимално парите си.



Ако трябва да сравним пръскачката Apache AS 1220 с конкурентите й на пазара, може да се изведат няколко извода: машината предлага по-ниски експлоатационни разходи, разходва малко гориво и е снабдена със съвременни системи за прецизно земеделие, които понижават разходите. Съществен плюс е намаленото тегло на пръскачката, което понижава риска от уплътняване на почвата.

Преди да разгледаме основните характеристики на самоходната пръскачка ще споменем, че теглото й, сравнено с аналогични машини на американски производители, е най-ниското. Това означава, че Apache AS 1220 не изисква по-мощен двигател, за да работи оптимално добре.

Трябва да посочим и предимствата на новата кабина. Сега тя е съществено по-комфортна за оператора. С оглед потребностите на фермерите производителят е създал ергономично работно място, което смело може да се назове център за управление на прецизното внасяне на средства за растителна защита.



Кабината в съчетание с купето с нов дизайн позволява на оператора свободно да контролира предните гуми при работа между редовете. По-голямата остъклена площ на задната част на кабината гарантира безпрепятствен поглед върху всичко, което се случва на полето. 

Управлението на всички работни процеси се осъществява от оператора от центъра за управление ET Pilot System, разположен на подлакътника.