За да не пропуснете някое от задължителните изискванията, които трябва да спазвате като земеделски стопани по новите интервенции за директни плащания, по оперативни програми и инвестиционни мерки, може да се възползвате от безплатни консултации. Списъкът за периода между януари и март с изнесените приемни по места, дати и часове може да видите ТУК.

Още по темата: 382 проекта на млади фермери получават финансиране за над 18.6 млн. лв.

Графикът се актуализира периодично, като последната редакция е направена на 1 януари. Идеята е всеки фермер да може на място в региона си да получи актуална информация и съвети, обясняват от Национална служба за съвети в земеделието (НССЗ).

Експертите от териториалните областни офиси и мобилните общински офиси консултират на място, а ако имате въпроси, погледнете посочените телефони за връзка в индикативния график.

Изнесените приемни се провеждат в общинските служби по земеделие или в кметствата. Времето, в което земеделците ще могат да се допитат до експертите, е средно 2 часа.

Списъкът за периода от януари до март включва изнесени приемни в следните области – Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.