Тридневно събитие Scale UP Days 2023 за всички заинтересовани страни от иновационната екосистема ще се проведе в края на април в София Тех Парк. Това e темата на 295 брой на рубриката „Агроиновации“, която Agri.bg реализира със съдействието на Институт за агростратегии и иновации.

Клъстер информационни и комуникационни технологии кани технологични компании, производствени и агро-предприятия, цифрови иновационни хъбове, и всички заинтересовани страни от иновационната екосистема в България да вземат участие в тридневното събитие Scale UP Days 2023, което ще се проведе от 25 до 27 април в Лабораторния комплекс на София Тех Парк.

Тази година организаторите – ИКТ Клъстер, София Тех Парк, DigiTech 4.0 и Клъстер Мехатроника и Автоматизация планират един по-различен и по-интересен формат на събитието. Той ще включва ден на роботиката, ден на цифровите двойници, представяне и посещение на лабораториите и суперкомпютъра на София Тех Парк, демонстрации на конкретни иновационни проекти в сферата на Digital Twins, роботика и изкуствен интелект, възможности за цифрови иновационни хъбове и малки и средни предприятия.

Участниците ще могат да обменят контакти и идеи на B2B коктейл на 25 април. Фирмите, които разработват иновативни технологии в сферата на цифрови двойници, роботиката и изкуствения интелект ще имат невероятната възможност да ги демонстрират на свой щанд на Scale UP Days 2023.

Програмата на Scale UP Days 2023 тази година включва конференция, изложение и демонстрации. Събитието е изключителна възможност да получите информация за възможностите за финансиране и подкрепа на иновативни проекти през предстоящата година.

Събитието се организира от ИКТ Клъстер, в партньорство с Digitech 4.0,София Тех Парк и Клъстер Мехатроника и Автоматизация и се осъществява с финансовата подкрепа на Европейската комисия.

Участието в Scale UP Days 2023 е безплатно, но регистрацията е задължителна!


295 брой на рубриката „Агроиновации“, която Agri.bg реализира със съдействието на Институт за агростратегии и иновации е разработена по материали ИКТ Клъстер  и e предоставена като част от информационната кампания „Иновациите – винаги на мода!