Безплатните консултации за фермерите продължават в цялата страна. Вижте списъка с изнесените приемни по населени места, дати и часове за месец септември ТУК.

Над 300 кг/дка среден добив от слънчоглед очакват в Добруджа

Всеки земеделски стопанин може на място в региона си да получи актуална информация и съвети в областта на земеделието и развитието на селските райони, включително възможностите за финансиране по Програмата за разтивие на селските райони (ПРСР) и видовете схеми за подпомагане. 

Експертите на Национална служба за съвети в земеделието (НССЗ) разясняват задължителните изискванията, които земеделците трябва да спазват при избраните схемите за директни плащания и/или като бенефициенти по мерки от ПРСР.

Индикативният график за провеждане на изнесените приемни на териториалните областни офиси на НССЗ се актуализира постоянно. Ако имате въпроси, е посочен и телефон за връзка.

За септември в списъка са включени следните области – Благоевград, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.