Предизвикателствата пред малките земеделски стопанства и как те да пробият на пазара, са представени във видеото от информационен семинар на Национална служба за съвети в земеделието и Национално сдружение на малките семейни ферми и преработватели.

Гласувайте: Планирате ли да използвате по-малко химически торове тази година?

Лекторът Ивана Мурджева има дългогодишен опит със законодателството в земеделието и в сферата на интелектуалната собственост. В лекцията си тя дава подробна информация за търговските марки, сертификационните и колективни марки, наименованията за произход и как да се използват ефективно индивидуално или колективно. 

Ще научите повече за сдружаването и кооперирането като маркетингови инструменти, които са подходящи особено за малките производства. От видеоурока ще получите информация и идеи, свързани с осигуряване на достъп до пазара и подходящото пазарно позициониране спрямо вашето производство. 

Работещи решения за подобряване на маркетинга на земеделските продукти и тяхната висока добавена стойност, предоставя лекторът, а в края на семинара има и дискусионна част с въпроси от фермери.

Вижте повече във видеото.