Фактори влияещи върху търсенето и предлагането на земеделски продукти“ е темата на онлайн семинар, организиран от Национална служба за съвети в земеделието (НССЗ) и Нов български университет.

Обосновката по Ковид бюджета на МЗм отново драсна клечката на недоволството

Събитието ще се проведе на 24 март, четвъртък, от 10:00 часа до 12:00 часа в Zoom. Участието в семинара е безплатно, но е необходима предварителна регистрация.

„Участниците ще се запознаят с факторите, влияещи върху търсенето и предлагането на земеделски продукти - особености на търсенето и предлагането, поведение на потребителя и производителите, съобщават организаторите.

Онлайн лекцията ще е полезна за фермерите преди старта на сезона по отношение на това как маркетингово и рекламно да се заявят на пазара. На семинара ще бъдат разгледани видовете пазари в сегмента на земеделски продукти и каква е конкуренцията.

Във втората част от програмата участниците ще бъдат информирани за възможностите за подпомагане на малките земеделски стопанства по подмярка 2.1.2 "Консултантски услуги за малки земеделски стопанства" по мярка 2 "Консултантски услуги, услуги по управление на стопанството и услуги по заместване в стопанството" от ПРСР 2014 - 2020 г.

Линк за регистрация: https://forms.gle/ADuiz79pyaYFvtb39
Линк за достъп: https://zoom.us/j/98590874823
ID на семинара: 985 9087 4823

Програма и покана за събитието може да видите тук.