Футболът е спорт, който обединява милиони хора по света. Когато го допълним с чаша от любимата напитка, резултатът е още по-добър. След като преди време румънският футболен отбор “Рапид” се сдоби със собствена марка бира (Povestea alb-visinie), сега той може да предложи на своите запалянковци и бяло и червено вино, пише Agerpres. 

Теленце Холщайн се спаси заради необичайната си окраска

Вината Rapid Club се произвеждат от Domeniile Averești. Те се продават на цена от 7,88 лв. в магазините Auchan.

Феновете на “Рапид” може да очакват още изненади, казва акционерът Виктор Ангелеску.

“Рапид” иска да прави нещата по различен начин. Вече имаме бира, сега имаме вино и имаме други проекти в бъдеще. Искаме феновете на клуба у дома да могат да опитат продуктите, които ще направим с други партньори и смятаме, че те са с високо качество, допълва той. 

Целта на Виктор Ангелеску е “Рапид” да достигне до домовете на феновете по всякакви начини. Друг въпрос е, когато отборът ще се окичи с нова титла. 

За титлата не знам, ще видим. Догодина първо трябва да се покажем с отбор, който се бори за титлата и след това да победим. Ще купим шампанското и ще видим кога ще го поставим на студено, каза Ангелеску по време на представянето на виното.

За качествата на алкохолните напитки се застъпи и бившият вратар Радукану Некула. Той каза, че ще се харесат и на привържениците на другите отбори.


ВИЖТЕ ОЩЕ:

Пъпешът, който само 150 фермери имат право да отглеждат

Стадо от 2500 овце събра стотици зяпачи на магистрала в Айдахо

Нова модна терапия с овце набира популярност