За първи път Forbes България и Agri.BG обединяват знания и професионализъм в AGRI SUMMIT & AWARDS 2024. 

КУПЕТЕ БИЛЕТ 

Forbes & Agri.bg I AGRI SUMMIT 2024 „Семената на успеха“ предвижда богата форумна част с презентации, лекции, дискусионни панели и анализи от водещи новатори в сектор „Селско стопанство”. 

В първата част от програмата ще обърнем внимание на 

Агрополитикати в ЕС и финансиране с визия за бъдещето 

Политиката на Европа за следващите години в областта на селското стопанство продължава тенденцията за позеленяване, ефективно управление на ресурсите и оптимизиране на работните процеси.

Фермерите са изправени пред нуждата да се адаптират към новите изисквания и да планират по-прецизно бизнеса си. 

В Брюксел вече се обсъжда пътят, по който да поеме Общата селскостопанска политика след 2027 г. и българският земеделски производител трябва да бъде в час с предизвикателствата, които тепърва предстоят. 

 - Какви ще са целите и политиките на Европа за земеделие, ще отпаднат ли субсидиите за земеделските производители и какво ги очаква фермерите до 2027 г. ще ни разкаже еврокомисарят по земеделие Януш Войчеховски;  

 - Директорът „Стратегически планове по ОСП II“ в Генерална дирекция „Земеделие и развитие на селските райони“ в ЕК - Марио Милушев ще разясни чрез какви стратегии Европа ще постигне  заложените до 2027 г. цели.  
 
- Ръководителят екип “Финансови инструменти и връзки с ЕИБ“ в Генерална дирекция „Земеделие и развитие на селските райони“ в ЕК - Нивелин Ноев ще ни бъде полезен с информация за това как фермерите ще могат да се възползват от финансовите инструменти и така да бъдат по-устойчиви. 
 
- Вицепрезидентът на CEJA Матео Палярани ще фокусира вниманието ни върху значението на младите фермери в ЕС, какви са пътищата за устойчив аграрен бизнес и предизвикателствата, които младите фермери срещат.
 
 

КУПЕТЕ БИЛЕТ 

Станете част от едно уникално и полезно събитите, посветено на шампионите в селското стопанство!  

Всички ще са там!