На 18 септември от 10:00 ч. ще се проведе бизнес форум „Холандски технологии за българските плодове и зеленчуци“. това ще стане в хотел Double Tree by Hilton в град Пловдив. 

Събитието се организира в рамките на посещението на Холандска бизнес делегация, която ще посети Южна България и Северна Гърция в търсене на възможности за инвестиции и потенциални партньорства. 

Делегацията се състои от представители на компании с насоченост в предоставянето на висококачествени продукти, иновативни решения и технологии за производство на плодове и зеленчуци като един от най-големите разсадници в Нидерландия и др.  

Работният език е английски, но ще може да разчитате на съдействие от страна на организаторите и екипа на нидерладското посолство у нас по време на B2B панела.
 
Участието е напълно безплатно, но, тъй като местата са ограничени, изисква регистрация на следния линк: https://forms.gle/itLHP7cBdxQ8CGKs8 
 
В случай, че имате нужда от настаняване, бихте могли да използвате следния имейл на Double Tree by Hilton - [email protected], като упоменете, че сте гост на събитието на Холандското посолство, за да се възползвате от преференциалните цени за нашите гости!