През годините Агринайзър се наложи като платформа без аналог в онлайн търговията със зърно. За кратко време, компанията извървя дълъг път, внедрявайки редица функционалности, благодарение на които зърнените сделки получиха нови алтернативи.

Вижте новите ставки по остатъка от украинската помощ

Нашият успех е базиран изцяло на обратната връзка от потребителите, с помощта на която непрекъснато адаптираме платформата по най-полезния за пазара начин. Водени от принципа: „нуждите на клиента са винаги на първо място“, днес сме развълнувани да съобщим, че Агринайзър създаде екип от опитни търговци, с които навлизаме физически на зърнения пазар у нас и в чужбина.

Ние възприемаме тази услуга като надграждаща, защото тя се явява като мост между дигиталната и конвенционалната търговия със зърно. Естествено, електронният пазар продължава да свързва безпроблемно проактивните продавачи и купувачи, както и да бъде важен източник на информация, която помага при вземането на стратегически бизнес решения. В същото време не бива да забравяме, че новите условия изискват и нови решения!


Комуникацията и преговорите, които може да водите в платформата не може да бъдат заменени по никакъв начин, но от днес вече може да стигнете и още по-далеч.

Нашият търговски екип е фокусиран върху търсенето и предлагането на зърно у нас, така и в чужбина. От днес имате възможността да се свържете директно с търговец на компанията, който ще извоюва най-добрите условия и ще ви помогне да затворите сделка.
С тази стъпка, Агринайзър осигурява пълна прозрачност и доверие на своите клиенти. Ние ще се погрижим за цялостната организация на физическата доставка – потвърждаване на стокови наличности, окачествяване на продукцията, транспорт и необходимата документация.

Нашата мисия е да продължаваме да подобряваме услугите и да надграждаме функционалностите в Агринайзър, за да осигурим по-добро бъдеще на търговията със зърно. Също така, ще продължим да следваме и вашата обратна връзка, правейки нещата още по-лесни и достъпни за нуждите на всеки зърнопроизводител, преработвател или търговец на платформата.

Междувременно, ако все още не сте се възползвали от възможностите на платформата, сега е моментът да превърнете предстоящата жътва в своя най-голям успех с нашата промоционална кампания от – 20% отстъпка на всички годишни абонаментни планове.

Всичко което трябва да направиш е да избереш своя план на https://www.agriniser.com/Subscriptions,  да въведеш промокод HAR23 или просто да се свържеш с нас, за да получиш промоционалната си отстъпка.