На 18 декември 2020 ще стане ясно кои са най-добрите трактори на 2021 г. Агри.БГ и Трактор.БГ ще предават събитието на живо. 

AgriTech Market 2020: Пазарът на трактори се свива. Защо?

След като вече ви запознахме с официалните финалисти в надпреварата, идва ред и за самото награждаване. Най-добрите трактори на 2021 г. ще бъдат избрани и обявени онлайн, а официалната церемония по връчването на наградите ще се състои на изложението Eima International през февруари 2021 г. в италианския град Болоня.

Купуват ли фермерите нова земеделска техника?

В битката за тазгодишните най-добри категории отново мерят сили едни от най-утвърдените компании на световния пазар. Ето кои са финалистите в различните категории трактори:

Категория “Трактор на годината”

Категория “Най-полезен трактор”

 

Категория “Най-добър специализиран трактор”

 


Ще бъда раздадена и още една награда. Тя е в категорията “Най-устойчив трактор”. В нея участват всички финалисти. Критериите за избор на победител са основани на световните тенденции, които производителите следват, с цел постигане на най-устойчиви цели. Тук победителят притежава всичко нужно на съвременния земеделски производител - дигитализация, автоматизация, алтернативни горива, защита на почвата.