Настъпи моментът, в който ще разберем кои са най-добрите трактори на 2021 г. Агри.БГ и Трактор.БГ предават на живо събитието, в което ще бъдат обявени тазгодишните финалисти в четири категории трактори.

Купуват ли фермерите нова земеделска техника?

Официалната церемония по връчването на наградите ще се състои на изложението Eima International през февруари 2021 г. 

И тази година битката ще бъде интересна. В нея мерят сили едни от най-утвърдените компании на световния пазар. Ето кои са финалистите:

Категория “Трактор на годината”

Категория “Най-полезен трактор”

 

Категория “Най-добър специализиран трактор”

 

Ще бъда раздадена и още една награда. Тя е в категорията “Най-устойчив трактор”. В нея участват всички финалисти. Критериите за избор на победител са основани на световните тенденции, които производителите следват, с цел постигане на най-устойчиви цели. Тук победителят притежава всичко нужно на съвременния земеделски производител - дигитализация, автоматизация, алтернативни горива, защита на почвата.

AgriTech Market 2020: Пазарът на трактори се свива. Защо?

Агри.БГ и Трактор.БГ бяха част от церемонията по награждаването на “Трактор на годината” 2020. Тогава журито отличи големият победител - Fendt 942 Vario. Наградата „Най-полезен трактор“ грабна Fendt 314 Vario Profi +. А приза за „Най-добър специализиран трактор“ за 2020 г. спечели New Holland Т 4.110 N. През 2020 г. за първи път беше връчена и специална награда „Устойчив трактор“. В тази категория наградата грабна прототипа на New Holland Methan Power.

Агри.БГ и Трактор.БГ предават на живо церемонията по определяне на победителите.