Самоходна пръскачка John Deere 4930Самоходните пръскачки на John Deere от серията 4030 са предназначени за най-различни потребители - от фермери, отглеждащи различни култури с многобройни изисквания към технологията за пръскане, до фирми предлагащи като услуга интензивно пръскане на големи площи.

Самоходни пръскачки на John Deere са идеално средство за пръскане на различни култури с хербициди, инсектициди и други течни химикали. Пръскачки гарантират лесно управление, висока скорост на работа, гладко возене и повишен комфорт за оператора.

Самоходна пръскачка John Deere 4930 разполага с 4540-литров резервоар за работния разтвор. Със своите 36-метрови рамена пръскачката покрива огромни откоси. Три-точково окачване поддържа рамената прави и равни за най-точно полагане на работния разтвор.

Всяка пръскачка от серията John Deere 4030 идва оборудвана с GS2 2600 Дисплей, който е зареден с основния софтуер на GreenStar Basics, включително ръчна навигация Parallel Tracking по карти на екран и по приложени карти, както и пълна документация на работата.

Използването на системата Swath Control Pro заедно AutoTrac дава възможност да се намалят разходите с до 5%. Системата Swath Control Pro автоматично включва и изключва секциите на рамената и дюзите при обръщания, пътища и места, които вече са опръскани.

Стандартната система Solution Command автоматизира пълненето, плакненето и миксирането на разтвора, така че да се губи по-малко време на смените и да се работи повече на полето.

Самоходна пръскачка John Deere 4930 може да се използва и за сухо торене. Смяна от течно към сухо полагане става много лесно само за 4 часа. Може да се направи избор между 61 или 91 м3 кутий.

Предачът изтласква сухия материал вместо да го отделя отгоре, така че да се получи плътно разпределяне. Сухият тор се разпръсква на откоси до 32 метра.

Предлаганата от John Deere като опция система MultApplier дава възможност да се полагат два продукта едновременно. Система MultApplier редуцира разходите по смесването и елиминира повторно полагане на полето.

Самоходни пръскачки от серията John Deere 4030

{youtube}axAaHHSyo3Y{/youtube}