Ефективен маркетинг на земеделски продукти и как да подходите при търсенето на пазар, ще научите във видеото от онлайн семинар на Национална служба за съвети в земеделието (НССЗ) и Икономически университет – Варна.

План ускорява работата на ДФЗ

Участие взима и земеделецът Иван Парушев от Биоградина „Туинс“, който е сертифициран производител на оранжерийни зеленчуци. Той споделя своя бизнес опит за каналите, които използва за реализация на биопродуктите си.

Друга представена тема от лектора на семинара, д-р Мария Станимирова от Варненския университет, е „Сътрудничество и коопериране при реализация на земеделски продукти“. Тя разглежда сдружаването и партньорството като методи за постигане на устойчиви бизнес резултати и доходи. Ще научите какво е ефективно сътрудничество, как да го постигнете и развиете.

Във видеото ще се запознаете също с дейността на Агенция за икономическо развитие – Варна, и Варненска търговско-индустриална камара (ВТИК), както с тяхната подкрепа за земеделските стопани. В края на семинара има дискусионна част с въпроси и отговори.

Вижте повече във видеото.