Секси календар за млади фермери отпечатиха съвместно Баварската асоциация на младите фермери и Австрийската асоциация на младите фермери, съобщава сайтът jungbauernkalender.at.

Заради кризата: Родни спортисти стават фермери

Предизвикателните снимки показват различни сцени от живота на земеделците - доене на кравите, хранене на кокошките, управление на трактора, представени от поразголени модели от няколко германски провинции и Австрия.

Изданието включва 12 фотоси със жени, но също и 12 фотоси с мъже за радост на по-нежната част от земеделците и хората с различни сексуални предпочитания.

Календарът на младите земеделски производители през 2020 г. показва красивата и чувствена страна на живота на страната и работата в селските райони. Това е фотографско произведение на изкуството и външен белег на фундаментална промяна в по-младото селячество.

Раздялата с издържания в консервативен стил имидж на селското стопанство отразява новото самочувствие на земеделските производители, а оттам и масовите промени в индустрията, пише в резюмето към календара.

Снимките са заснети от фотографското дуо Die Abbilderei в баварска семейна ферма.