За изминалият месец Януари 2013, отчитаме рекордни посещения на сайта www.fermer.bg .

 

Силната активност на фермерите в публикацията на форумни теми, снимки и видео, както и богатото количество на новинарските материали, анализи, ексклузивни интервюта, видео клипове и авторски снимки, в съчетание с новия дизайн и функционалности на сайта, доведоха през месец Януари 2013 до отчетени - 122 335 уникални посетители ( уникални IP адреса ),  реализирали рекордните за специализиран селскостопански сайт - 409 067 посещения, които пък са генерирали 3 283 922 показвания на страниците.

 

Сериозно се увеличават и посещенията от мобилни приложения - таблети и смартфони. Най-четените категории в сайта са "Новини", "Агроборса", "Агротехника" и "Форум". Активните фермери в сайта са 19 757.

 

Отчетените Google Analytics данни сочат, че на практика читаемостта на Фермер.БГ е повече от всички взети заедно авторски аграрни издания в България. Припомняме, че макар като специализирана селскостопанска медия, през месец Ноември 2012, по данни на независимата метрична система на международната маркетингова агенция Gemius, се наредихме на 24-о място сред водещите интернет издания в България.

 

Благодарим ви фермери, рекламодатели и партньори !

 

читатаели - Фермер.БГ

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!