Тази седмица на фермерския фестивал пред сградата на агроминистерството ще може да бъде опитано сладко от люти чушки. 
Идеята е на Денка Георгиева, всепризната и ненадмината майсторка на сладката, соковете, разядките, сушените подправки. Дегустацията ще бъде, както вече стана традиция, от 12:00 ч., съобщиха организаторите. 
 
 
Мисто ЕООД е малка фамилна фирма, създадена през 2008 година. Намира се в подножието но Родопите, в сърцето на Бесепарски ридове, които са в защитена зона Натура 2000. Основната дейност на Мисто са отглеждане на биологични градини с ябълки, круши, сини сливи, череши и кайсии, от които правят на сладка и сокове.
 
Правят и сушени плодове и зеленчуци, също отглеждани от семейството. Прави ги лично Денка Георгиева. Леля Денка прави сладко и сок от ягоди Сиабела, специален сорт за консервиране.  Рецептите са семейна тайна, като една от съставките е любов.
 
 
Всеки етап от производството на Мисто е контролиран и проследяван по изготвена от НАССР система, което гарантира безопасността на продуктите. Имат регистрация 101/22653 от 12.8.2016 от Областната дирекция за безопасност на храните – Пазарджик.
 
Фестивалът „От нашата ферма – с любов за вас!“ се организира всяка сряда от 10:30  до 18:30 часа пред министерството на земеделието.
 
Фестивалът предлага разнообразни фермерски и занаятчийски храни на малки производители от страната: краве, овче, биволско и козе сирене и кисело мляко, кашкавал, мед и пчелни продукти, сладка и  сиропи, яйца, прясно месо, занаятчийски хляб, ядки, печена тиква и тиквени семки, биовино, биооцет, биочай, биогъби шийтаке, сезонни плодове и зеленчуци, пресни и сушени билки и подправки, козметика, цветя.  
Запазена марка на фестивала са демонстрациите и дегустациите на фермерски храни и рецепти.
Проектът Фестивал „От нашата ферма – с любов за вас!“ се организира от Фондацията за биологично земеделие БИОСЕЛЕНА в партньорство с Район „Красно село“ и Сдружение  „За Земята“ , както и с финансовата подкрепа на Програма Европа – 2018 на Столичната община.
 
Всички фермери и производители са регистрирани по наредбите 3 и 26 на Министерството на земеделието, храните и горите или по Закона за храните. Много от тях в районите от Натура 2000  в Западна и Централна Стара планина са подкрепени от проекта „За Балкана и хората“ на Българо-швейцарската програма за сътрудничество.