„Технологиите, с които „разбираме“ по-добре лозите“ беше един от обучителните модули в Националния демо център в ИЗК „Марица“ след официалното откриване през април. Това е темата на 299 брой на рубриката „Агроиновации“, която Agri.bg реализира със съдействието на Институт за агростратегии и иновации.

На територията на Института по зеленчукови култури "Марица", националният демо център за дигитални решения в земеделието на Европейския цифров иновационен хъб АгроХъб.БГ в Пловдив, беше официално открит през април.

Веднага след официалното откриване, паралелно със серията от демонстрации в обновената оранжерия се проведоха 6 обучителни модула на различна тематика. Благой Анастасов от Bewine и партньор в „АгроХъб.БГ“ беше лектор в Обучителния център на АгроХъб.БГ с обучение на тема „Технологиите, с които „разбираме“ по-добре лозите“ – уъркшоп с демонстрация на софтуерно решение за „умно“ лозарство.
 
Вижте повече в презентацията:

Следете в сайта на АгроХъб.БГ и комуникационните канали за информация, свързана с предстоящите обучения, демо дни и всички възможности, от които могат да се възползват безплатно земеделските производители и малките и средни предприятия.


299 брой на рубриката „Агроиновации“, която Agri.bg реализира със съдействието на Институт за агростратегии и иновации е разработена по материали на Европейския цифров иновационен хъб АгроХъб.БГ и e предоставена като част от информационната кампания „Иновациите – винаги на мода!