Да си на село не е никак зле, особено когато в интернет може да се открият блестящи примери в сферата на музикалното изкуство, но и не само.

За отдих: Три германки и поздрав за лозарите

Първото ни парче буквално ще даде позитивен тон на целия ви ден. Това фермерско момиче е заредено с енергия и сила, а клипът може да служи като помагало за оператори. Страхотно е. Не бива да пестим похвали и за режисьора, стилистите, танцьорите и веселия дядо с акордеона.

Насладете се на летния хит още сега:




Следват две парчета на финландската банда Steve'n'Seagulls. Момчетата използват селото като фон на прекрасните кавъри, които правят.

Единият от тях е на култовото парче на AC/DC – „Thunderstruck“, а другият – на „November Rain“ на Guns N' Roses.



Продължаваме музикалния си поздрав с още едно англоезично предложение за добро настроение. Песента „The Wild Radish Song“ е пародия на хита "Somebody I used to know". За нея можем да сме благодарни на агронома Бил Лонг, който работи в Южна Австралия и консултира местните фермери.


Експертът отправя призив за намаляване на използването на химикали в процеса на отглеждане на растителни култури.
 


За накрая сме подбрали едно разтуптяващо мъжкото сърце парче. Песента "Girl In A Country Song" е част от дебютния албум на Maddie & Tae. Клипът разчупва клишетата и ще ви накара да се засмеете поне няколко пъти. Женската аудитория ще бъде щедро възнаградена.