Краят на работната седмица е факт и е време да се отпуснете заслужено с традиционния ни вече музикален поздрав. Тази седмица сме подбрали няколко интересни парчета, те идват от различни краища на света и носят специфична екзотика.

За отдих: Три германки и поздрав за лозарите

Започваме за отскок с този невероятно забавен кокоши хит. Парчето не е предназначено за хора със слаби сърца и силна любов към пернатите. Ако съседите си позволяват да спят до късно, може да използвате „Chicken song“ като средство за събуждане.
 


 

След като ви запознахме с Молдовския проект за стимулиране на селското стопанство в страната, сега ще ви поднесем друг хит от молдовските ширини. Трите девойки в него са способни да придадат еротичен характер на ред дейности във фермата.
 


 

Ако някой от вас все още няма представа как на село тече организацията за отиване на дискотека, в това видео походът е детайлно заснет. За популярността на колоритното парче говори пъстрото разнообразие от версии в интернет. То е дело на Султан-Ураган и Мурат Тхагалегов.
 


 

Завършваме музикалния си поздрав с тази хумористична песен, родом от Русия. Фермерите там са истински Артуровци – мултифункционални и незаменими. Пъстрият текст е съчетан с куриозни случки със селскостопанска техника и разкършени в танц фермери.