Преди дни ви запознахме с няколко мобилни приложения, разработени специално за земеделски производители. Днес допълваме списъка с още софтуерни решения, призвани да подпомогнат и облекчат работата в селското стопанство.

3 полезни приложения за агробизнеса, пуснати през 2018 г.

AgriSync app

Това приложение позволява на фермери и други специалисти в сферата на земеделието да решават проблеми, използвайки платформа за видео обаждания.

Kugler Timing app

С това приложение може да планирате торенето на нивите си и да се ръководите от препоръките за използване на един или друг продукт в зависимост от културата, която отглеждате. От опциите може да изберете конкретен стадий на развитие на растенията и да планирате следващите обработки.

Agsense app

Искате ли от дистанция да следите и да контролирате процеса на напояване? Използвайте това приложение! Наскоро бе обновено с полезни функции, които гарантират още по-прецизен контрол. Освен това графиките са опростени и лаконични.

FieldAgent app

Имате дрон или пък планирате да използвате такъв в стопанството си? С това приложение ще може да го управлявате и да боравите с полезната информация, която безпилотният апарат събира с помощта на камерата си. Софтуерът е съвместим с повечето дронове на пазара.

Agrellus app

Това приложение събира на едно място клиенти и търговци, които работят в сферата на селското стопанство. Открийте точния продукт в нужното количество и получете оферта. Посочете крайния срок на доставката, за да пасва на вашите потребности.