Министерството на земеделието провежда поредна си виртуална приемна на 29 април, петък, от 9:30 часа. Може да задавате въпросите си и да получите отговорите напълно индивидуално, но предварително трябва да заявите участие на [email protected] до 12:00 часа на 28 април.

Гласувайте: На какви площи и култури залагате за тазгодишната реколта?

В четвърто издание на инициативата ще се включат дирекциите „Пазарни мерки и организации на производители“, „Държавни помощи и регулации“ и „Поземлени отношения и комасация“. 

Програмата е следната:

•    9:30-10:30 ч. – Ирина Лазарова, директор на дирекция „Пазарни мерки и организации на производители”;
•    10:40-11:40 ч. – Дора Ненова, директор на дирекция „Държавни помощи и регулации”;
•    11:50-12:50 ч. – дирекция „Поземлени отношения и комасация“; отговарят Лилия Стоянова – началник отдел „Поземлена собственост и поземлени отношения и комасация”, и Кирил Стоянов – началник отдел „Управление на държавните земеделски земи“.

В заявката, която изпращате по имейл, е необходимо да отбележите името си, дирекцията, от която очаквате да получите отговор, да посочите въпроси и теми, които бихте искали да бъдат обсъдени, както и да вашата електронна поща, чрез която да бъдете включени в срещата. Имайте предвид, че всеки участник разполага само с 5 минути.