През тази година фирма Универсал НВГ отбелязва 25 годишен юбилей на пазара на селскостопанска техника в България. В присъствието на 200 чуждестранни и български партньори и клиенти семейната компания на Данка и Николай Върбанови от гр. Долна Оряховица отбеляза своята годишнина на изискана церемония в к.к. Златни Пясъци.  
 
В рамките на церемонията собствениците на Универсал НВГ отличиха със статуетки своите най-дългогодишни партньори – земеделци, фирми за земеделска техника, торове и препарати, с които работят успешно през последните години. 
 
По време на събитието домакините  представиха в кратка филмова ретроспекция развитието на фирма Универсал НВГ от 1990 г. до днес – започвайки като малък семеен ресторант и малко земеделско стопанство и стигайки до една от най-утвърдените и уважавани фирми за селскостопанска техника и зърнопроизводство. 


 
През последните години активно в дейността на Универсал се вклчват и децата на семейство Върбанови Илонка и Венцислав, които отговарят за прецизното земеделие и резервните части. 
 
Юбилеят на фирма Универсал НВГ беше уважен от чуждестранните партньори от немските компании Mueller Elektronik  - за прецизно земеделие и Lechler – лидер в производството на дюзи за пръскачки.
 
За доброто настроение на празника се погрижиха изпълнителите Цветелина, Ани Хоанг и Ники Манолов, както и комикът Димитър Рачков. 


СНИМКИ - Универсал НВГ - 25-годишен юбилей 
 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!