„Първото и най-неотложно, което трябва да направя е при актуализацията на бюджета да бъдат осигурени средства за животновъдите“. Това заяви на официалната церемония по встъпване в длъжност министърът на земеделието и храните Десислава Танева.

Сред приоритетите в работата си министър Танева посочи и стартирането на Програмата за развитие на селските райони и допълни, че всеки, който е част от екипа на министерството трябва да положи собствените си познания и усилия и да работи в полза на обществото и сектора, който обслужва.
 
 „Искам земеделските производители да бъдат удовлетворени от администрирането на техните дейности и за мен това би било огромно удовлетворение в работата, която бихме имали във времето като общ екип“, каза още министър Танева. 
По време на предаването на поста бившият служебен министър на земеделието и храните Васил Грудев изтъкна, че земеделското министерство остава в професионални ръце. „Изключително съм щастлив да предам поста на първия министър жена на Министерство земеделието и храните“, каза още Васил Грудев.
 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!