Люта битка между земеделски стопани прати в болница 28-годишен мъж от Пазарджик. Той е с травма на главата, а единият от виновниците се търси от полицията, информираха от МВР. 

Мъж “натори” Областната дирекция “Земеделие” в Перник

От съобщението на униформените става ясно, че в събота възникнал скандал между група мъже. Това станало край беловското село Мененкьово. Разправията била между растениевъди и животновъди, уточняват от МВР, като не конкретизират пострадалият от коя група е. Той бил наранен по средата на кавгата, когато баща и син от Септември подхванали опонента си с дървени пръти и успели да му нанесат черепно-мозъчна травма. 

Веднага бил подаден сигнал и линейка откарала пазарджикията в болницата в областния град.  Той разказал на униформените в лечебното заведение какво е станало и те веднага тръгнали по следите на побойниците. 

За часове бащата бил задържан от ченгетата в Белово, докато синът все още се търси от полицията. Работата по случая продължава, като униформените ще изясняват причината за разправията, прераснала в бой между земеделските производители.