Днес официално излезе втория брой на Българския фермерски еротичен календар. В изданието за 2012-а година кадрите в календара са от известния български актов и еротичен фотограф Начо Каменов - Kubeto , носител на редица награди за фотография у нас и в чужбина.

 

Целта на еротичния календар на Социалната мрежа на българските фермери - Фермер.БГ е да популяризира фермерския начин на живот на село, както и да създаде положителен облик на аграрния сектор в обществото.

 

Тази година календарът е сниман в различни стопанства в България - от кравеферма в Добруджа и птицеферма в Севлиевско, до оранжерии за зеленчуци в Южна България и гроздови масиви в Пазарджишко.

 

Календарът на Фермер.БГ е една чудесна възможност за коледен подарък между хората в земеделските стопанства, кооперации и всички за които фермерския живот е не само ежедневие, но и призвания и съдба.

 

Някои от известните модели в календара са Даниела Чакова ( българската Лара Крофт ), Рая Пакова - мис Club Playhouse 2011, Кристина Диманова -известен еротичен модел, Жана Йовчева ( балет Сатен ) , Катя Стефанова - известно рекламно лице на редица топ-марки в България и др.


В календара са включени сюжети от различни сектори на селското стопанство - животновъдство, овощарство, лозарство, птицевъдство, зърнопроизводство, като има и кадър за запалените ловджии, каквито са не малка част от българските фермери. Последния кадър в календара - този за месец Декември, показва месене на хляб в автентична българска къща на село, което символизира резултата на фермерския труд през годината и надеждата за ново начало през следващата.

 

СНИМКИ ОТ КАЛЕНДАРА

ВИДЕО КЛИП ОТ ЗАСНЕМАНЕТО

ПОРЪЧАЙ КАЛЕНДАРА ОТ ТУК*  ( най-добрия подарък за Коледа и Нова година за всеки фермер :) )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


---
всички снимки от календара, както и бек-стейдж кадри и видео можете да видите на :
www.kalendar.fermer.bg