Финансовият портал www.MoitePari.bg организира форум на тема Финансиране на бизнеса, който ще се проведе на 27-ми май 2014 г. в София Хотел Балкан (Шератон), гр. София.


Форумът ще се проведе под мотото – „Решения за успешно финансиране на бизнеса”, като целта е информационно подпомагане на развитието на малките и средни предприятия у нас.

Според предварителната програма, в рамките на форума ще бъдат представени възможности за финансиране на земеделски производители по европроекти, очаква се да има презентация на Българската Банка за Развитие по отношение на Националния гаранционен фонд.

 

Участието на семинара е БЕЗПЛАТНО. Изисква се предварителна регистрация в портала www.MoitePari.bg.

 

По време на форума предприемачи, изпълнителни директори, финансови мениджъри, финансисти и счетоводители ще имат възможността да се срещнат лично с експерти и представители на различни банкови и финансови институции, и да получат подробна информация за различните опции за финансиране:

 

- банкови програми за финансиране – стандартни и по Европейски програми; 

- насърчителни програми, експортно-финансиране; 

- финансиране от небанкови институции;   

- финансиране на лизинг и факторинг; 

- финансиране по Европейски програми;

- дялови инвестиции и други. 

 

Семинарната част на форума ще включва панелни дискусии и лекции, водени от доказани финансови експерти, представители на бизнеса и представители на различни бизнес асоциации и сдружения.

 

Програмата предвижда 3 основни панела за банково кредитиране,  финансиране от небанкови институции, факторинг и лизинг; финансиране по европейски програми.

 

Изложбената част – кредитни експерти от водещи банкови и небанкови институции ще бъдат на Ваше разположение през целия ден на посетителите, търсещи възможност да получат оферта или отговори на конкретни запитвания.

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!