Българската асоциация на търговците на агротехника  - БАТА АГРО отбеляза тържествено началото на 2014 година на официален коктейл в столицата.

Сред официалните гости на събитието бяха министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков, представители на изпълнителната власт, както и на академичните среди, земеделски производители и партньори на БАТА АГРО.

В приветственото си слово председателят на БАТА АГРО Веселин Генев подчерта, че всички присъстващи на събитието са хора обединени от една кауза – българското земеделие: Грижата за земята е исконна българска традиция, а аз съм убеден, че българското земеделие е ключът към това България да заеме своето достойно място в Обединена Европа. Смятам, че успехът е възможен само с общите усилия на всички – държава, наука и бизнес.

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:




В приветствието си към присъстващите земеделският министър Димитър Греков пожела здраве и успехи на търговците на агротехника и подчерта значимостта на партньорството между бизнеса и науката: Бих искал да подам и аз ръка към вас от името на българското Правителство, българското Министерство на земеделието и храните към обединението Наука Образование и Бизнес, за да можем да вървим всички заедно напред

С покана да открие Петото издание на Изложението БАТА Агро на 26 август 2014 г., Веселин Генев връчи на министър Димитър Греков статуетката- символ на БАТА Агро – Бог Хермес – покровител на търговците.

По време на коктейла БАТА АГРО раздаде редица награди, сред които за ректора на Тракийския университет проф. Иван Станков за висококачественото висше образование в сферата на селското стопанство и на Про Кредит Банк за специализирана банкова институция, партнираща си с агросектора.


Организаторите обещават Петото издание на изложението БАТА АГРО 2014 да бъде още по-голямо и силно.

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!