Борис Борисов е освободен като заместник-изпълнителен директор на Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ). На длъжността е назначен д-р Ангел Мавровски, гласи заповед на министър-председателя Кирил Петков.

Индикативен график 2022 за субсидиите от ДФЗ
    
Д-р Ангел Мавровски завършва висше образование със специалност „Ветеринарна медицина“ в Тракийския университет в град Стара Загора. До момента е работил като частно практикуващ ветеринарен лекар и търговски представител на ветеринарномедицински продукти.

Член е на „Български ветеринарен съюз“ (БВС), член на Управителния съвет на „Българска асоциация на ветеринарните лекари за продуктивни животни“ (БАВЛПЖ) и „Пчеларски съюз“, град Плевен.

Роден е в Плевен през 1986 г., женен, с две деца. Средното си образование получава през 2005 г. в „Гимназия с преподаване на чужди езици“ в града, с профилирани френски и английски езици.

В биографията му като кандидат за общински съветник от Демократична България е посочено, че е регистриран ветеринарен лекар към ОДБХ-Ловеч и ОДБХ-Плевен с договорни взаимоотношения към частни стопанства и търговски представител за Западна България към Биовет, град Пещера.