На 25.03 около 09.08 ч. в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за инцидент, възникнал на кръстовището на бургаските улици «Цар Петър» и «Цар Асен», при който 57 годишен бургазлия е нападнат от непознат мъж, докато сменял пукнатата гума на автомобила си. По първоначални данни нападателят нанесъл един удар на бургазлията с метална тръба. Пострадалият с комоцио е откаран в МБАЛ – Бургас, където се уточнява здравословното му състояние. Причините за инцидента са в процес на изясняване от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас., се казва лаконично в официалното изявление на МВР - Бургас.

 

По-късно вчера стана ясно, че нападението е било срещу Николай Киров, Председател на Регионалния съюз на зърнопроизводителите в Бургас.

 

"Стресиран съм от случилото се с колегата Николай Киров, той е добър човек, приятели сме" заяви един от крупните земеделски производители в бургаско и общински съветник в града Бенчо Бенчев. Според Бенчев е възможно битов конфликт да в основата на атаката, или някакви неуредени бизнес отношения за които обаче той не знае. „Бях чул за някакъв спор в земеделската организация в Карнобат, където срещу Николай Киров имаше някакво обединение, но нещата там се наредиха, и няма как да повярвам, че подобно нещо може да е причина за нанесения побой”, каза още Бенчев.

 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!