AGRI SUMMIT & AWARDS 2024 цели да отличи водещите фермери в страната, които със своята визия и упорит труд служат за пример за всички останали.

Специално подбрано експертно жури заедно с публиката, ще изберат лидерите – най-добрите фермери на България в 11 категории. 

Една от тях е „AGRI ПАРТНЬОРСТВО НА 2024“.

За наградата в тази категория се състезават организации на производители, групи на производители и кооперации.

Сдружаването на фермери у нас е особено предизвикателство и именно заради това ние смятаме, че тези, които са положили усилия да работят заедно и да бъдат по-успешни, следва да се поощрят. 

Вярваме, че те заслужават признание. 

Като институция, която предлага финансова подкрепа на всяко звено от агрохранителната веригата, не е изненада, че Банка ДСК е официална банка на AGRI SUMMIT & AWARDS 2024 и спонсор на категория „Агри партньорство на 2024“. 

В рамките на събитието гостите ще имат възможност да получат индивидуална консултация и да научат повече за специализираните продукти и услуги, изцяло съобразени с персоналните нужди на бизнеса им.

Конкурсът ще се проведе по методология на Forbes България, адаптирана съвместно с екипа на Agri.bg за целите на наградите. 

Срокът за подаване на кандидатури изтича на 15 декември! 

Ще отличим най-добрите, най-успешните и най-вдъхновяващите фермери на България! 

Партньорството между Forbes и Agri.bg се роди от желанието на две водещи медии да обединят сили в подкрепа на предприемаческата общност в аграрния сектор. 

Agri.bg е най-голямата онлайн медия в сектора на селското стопанство. 

Forbes е най-големият бизнес медия бранд в света, който възхвалява свободното предприемачество и успеха. 
Заедно ще сме още по-успешни в мисията за подпомагане на хората, които следват мечтите си и преследват щастието.   

Победителите ще бъдат наградени на официална церемония по време на AGRI SUMMIT & AWARDS 2024 „Семената на успеха“.