Екипът на Трактор.БГ ще отличи победителя в категория Upper Medium Size Tractor на наградите Farm Machine 2024, които се провеждат по време на най-голямото изложение за земеделски машини и технологии АГРИТЕХНИКА в германския град Хановер.

Прочетете още: Агритехника 2023 представя бъдещите машини на полето

 

Церемонията по награждаване е планирана за вечерта на 14 ноември, когато ще бъдат обявени победителите във всички 13 категории: High Horsepower tractor; Combine; Forage Harvest; Utility Tractor; Tillage; Smart Farming + Robotic; Mid-Size Tractor; Row crop harvesting; Upper Medium Size Tractor; Sowing and planting; Plant protection; Mowing and haying; Audience Choice Award.

Farm Machine е най-желаната награда в индустрията за селскостопански машини от 1997 г. насам. По традиция тя се присъжда на всеки две години по време на изложението в Хановер. Организатор е DLG - международна организация на селскостопанската индустрия в Германия.

Редакторите на специализираните списания Agrarheute, Traction, Agrartechnik, Bayerisches Landwirtschaftliches Wochenblatt и Land & Forst, заедно с международни колеги от десет държави, сред които и екипа на Трактор.БГ, участват в журито и връчват награди за нови продукти и иновации в селскостопанската техника.

Специалната категория, наречена “Награда на публиката”, е мястото, където всички фермери можеха да дадат своя глас за любимата си машина. Гласуването се проведе между 9 октомври и 11 ноември 2023 г. на www.farmmachine.eu.

Кой ще спечели тази година Farm Machine 2024 и кой е фаворитът на публиката, ще разберете първи по-късно тази вечер. А дотогава може да разгледате богатата галерия със снимки на нашия екип от АГРИТЕХНИКА 2023 и да следите преките ни включвания във фейсбук.